Iru Elektrijaama direktorina asub tööle Toomas Niinemäe

30. aprill 2004, 13:27

Alates tänasest asub Iru elektrijaama direktorina ametisse Toomas Niinemäe.

Seni sellel ametikohal töötanud Kersti Kaljulaid jätkab oma ametikäiku Euroopa Kontrollikojas Luxembourgis.

Toomas Niinemäe on alates 1999. aastast töötanud AS-i Kohtla-Järve Soojus juhatuse esimehena. Ta on olnud AS Estravel üks asutajatest, töötanud seal juhatuse esimehe ja tegevdirektorina, järgnevalt töötanud Tallinna hotellide Palace ja Viru direktorina.

Niinemäe on tegev Eesti Jõujaamade ja Kaugkütte Ühingu juhatuse liikmena, Eesti Tööandjate Keskliidu volikogu aseesimehena ning kuulub asutajaliikmena Saku Lions-klubisse. Toomas Niinemäe omab kõrgemat juriidilist haridust ja on Tartu Ülikooli ärijuhtimise magister (MBA) aastast 2002.

'Kohtla-Järve soojusvarustuse küsimustega tegelemisest saab tänavu viis aastat, inimesena vajame me kõik uusi väljakutseid,' kommenteeris Toomas Niinemäe Iru Elektrijaama juhi kohale asumist. 'Seniste kogemuste baasil julgen arvata, et suudan Tallinna ja selle ümbruse soojusvarustuse kvaliteeti veelgi tõsta. Soov on liikuda senisest paindlikuma klienditeeninduse suunas, ' ütles ta.

Eesti Energia AS juhatuse esimehe Gunnar Okki sõnul osutus avaliku konkursi tulemusena parimaks kandidaadiks Iru Elektrijaama juhi kohale just Toomas Niinemäe. 'Iru elektrijaama uuelt direktorilt oodatakse elektrijaama tegevuste arendamist ja varasemate projektide jätkamist, pidades silmas ettevõtte strateegilisi eesmärke ja turuolukorda. Niinemäe varasem kogemus soojusvaldkonna juhtimisel oli valiku tegemisel oluline,' lisas Gunnar Okk.

Toomas Niinemäe jätkab esialgu lisaks Iru elektrijaama direktori ametikohale tööd ka Kohtla-Järve Soojuse juhatuse esimehena.

Eesti Energiale kuuluvas elektri- ja soojusenergia koostootmisjaamas Iru Elektrijaam töötab ligi 150 inimest. Majandusaastal 2002/2003 oli ettevõtte netokäive 496 miljonit.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing