Tallinna lao- ja tootmispindade turg areneb tagasihoidlikult

03. mai 2004, 00:00

Ehkki tänapäevase tootmise paigutamine nendesse hoonetesse on raske ning kulukas, kaaluvad olemasolev infrastruktuur, väljakujunenud logistikasüsteem ja uusehitusest tagasihoidlikum renoveerimine üles muud puudujäägid.

Viimsi poolsaarel asuvad endised tootmishooned leiavad minimaalset kasutamist, nende ümberehitamine teeninduse ja kaubanduse jaoks muutub aina ebamajanduslikumaks. Kopli poolsaarel on nõudlus merendusega seonduva järele. Mustamäe ja Paldiski mnt osatähtsus kasvab, vaja on lõpuni ehitada planeeritud tänavapikendused ja läbimurded, mis muudavad ala logistiliselt ettevõtjatele vastuvõetavamaks. Männiku on muutumas vahelüliks aktiivse Saku asula ja Tallinna vahel. Suur-Sõjamäe piirkond hakkab lahti saama varem valitsenud negatiivsetest eelarvamustest.

Pindi Kinnisvarabüroo

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing