5. mai 2004 kell 7:01

Tallink tõi Tallinn-Helsingi liinile veel ühe kiirlaeva

Tallink tõi Tallinn-Helsingi liinile kiirlaeva AutoExpress 2, millele lisandub mais sama ettevõtte kolmas kiirlaev, teatas ettevõte.

AutoExpress 2 alustas regulaarsete reisidega Eesti ja Soome vahel alates 1. maist. 14. mail lisandub liinile tänavu veebruaris ostetud kiirlaev AutoExpress 3. Seni teenindas laevafirma Tallinna-Helsingi liini alusega AutoExpress 1, mis alustas reise aprilli algul.

Tallinki kiirlaevad teevad päevas kokku üheksa edasi-tagasi reisi Tallinna ja Helsingi vahel ehk kokku 18 väljumist kummastki sadamast. Koos reisilaevadega Meloodia ja Romantika väljuvad Tallinki alused Tallinnast ja Helsingist päevas kokku 26 korda.

?Uute laevade lisandumine Tallinna-Helsingi liinile annab meie klientidele senisest paindlikuma võimaluse oma reisiplaane koostada,? ütles Tallinki turundusjuht Tiina Mander.

Kõige varasem kiirlaev väljub tööpäevadel ja laupäeval Tallinnast kell 7 ja hilisem kell 20. Helsingist väljub esimene laev kell 7.30 ja hiliseim kell 20. Pühapäeviti on kiirlaevade graafik mõnevõrra erinev: Tallinnast on esimene ja viimane väljumine kell 8 ja 22.15 ning Helsingit kell 9 ja 22. Kiirlaeva üks reis Tallinna ja Helsingi vahel kestab üks tund ja 40 minutit.

Hetkel kuum