Peep Mühls lõi oma suhtekorraldusfirma

06. mai 2004, 13:47

Veebruaris suhtekorraldusbüroo Hill Knowlton juhi kohalt lahkunud Peep Mühls avas kuu aega tagasi isikliku suhtekorraldusfirma BaltiMore Partners OÜ.

Peale Mühlsi töötab firmas hetkel veel kaks töötajat, kes mõlemad on algajad suhtekorraldajad. Pärast kuuajalist tegutsemist on ettevõttel viis alalist klienti.

'On aeg uuesti tegutsema ja unistama hakata,' kommenteeris firma asutamist Peep Mühls, kes mõned kuud tagasi oli sunnitud lahkuma Eesti juhtivast suhtekorraldusfirmast Hill Knowlton, sest läks konflikti firma omanikega. Mühlsi sõnul lahkus ta, sest talle ei pakutud firmas soovitud osalust. Samas teatasid Hill Knowltoni esindajad, et Mühls ei teinud firmale ostupakkumist.

Mühlsi sõnul ei näe ta uue firma tegevust vaid seoses Eestiga, vaid pan-Balti, Skandinaavia ja Euroopa Liidu kesksena. Firma üks prioriteetidest on integreeritud kommunikatsioonijuhtimine, kus büroode grupp pakub komplekssena suhtekorralduse, turunduse ja reklaami teenust.

Mühlsi sõnul tunneb ta firmaomanikuna, et pole kedagi, kes aitaks vead tasandada. 'Kui töötad kellegi kasuks, on keegi alati kõrval, kes aitab,' ütles ta. Omaette tegutsemise eelisena nimetas ta rangete korporatiivsete reeglite mitte järgimist.

Mühls ei soovinud kommenteerida, mis on uue firma eesmärgid. 'Ma tahaksin olla hinnangutes tagasihoidlik.'

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing