Eesti Telekomi tütarfirmad said uued nõukogu liikmed

Annika Matson 11. mai 2004, 12:55

Eesti Telekomi tütarettevõtted Elion Ettevõtted ja EMT said uued nõukogu liikmed, teatas firma börsile.

Elion Ettevõtted ASi aktsionäride üldkoosolek kutsus eile tagasi ettevõtte nõukogu liikmed Jaan Männiku, Krister Björkqvisti, Erik Hallbergi, Morgan Ekbergi ja Lars Klassoni. Uuteks nõukogu liikmeteks valiti Jaan Männik, Krister Björkqvist, Erik Hallberg ja Valdo Kalm.

Samuti eile toimunud ASi EMT aktsionäride üldkoosolek kutsus tagasi ettevõtte nõukogu liikmed Jaan Männiku, Krister Björkqvisti, Erik Hallbergi, Morgan Ekbergi ja Lars Klassoni. Uuteks nõukogu liikmeteks valiti Jaan Männik, Krister
Björkqvist, Erik Hallberg ja Valdur Laid.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing