Porsche uueks disainijuhiks saab Saabi disainijuht

11. mai 2004, 14:12

Porsche tagasiastuva disainijuhi rolli hakkab täitma Saabi disainijuht, kirjutas FT.com.

Porsche disainijuht, 57-aastane hollandlane Harm Lagaay, astub 1. juulist tagasi. Ta on olnud vastutav kõigi Porsche mudelite disaini eest, sealhulgas Cayenne eest. See mudel on aidanud kasvatada maailma kõige kõrgema kasumimarginaaliga autotootja kasumikasvu.

Porsche juhatuse esimees Wendelin Wiedeking ütles, et Lagaay disainifilosoofia ja oskused on andnud suure panuse 911, Boxteri ja Cayenne ning firma edule kogu maailmas.

Uueks Porsche disainijuhiks saab 41-aastane sakslane Michael Mauer, kes oli alates 2000. aasta juunist vastutav Saabi disaini eest. Enne Saabis töötamist tegi Mauer karjääri Mercedeses, kus ta vastutas A-klassi ja SLK mudelite disaini eest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing