Ehitusbuumi ohvrid

12. mai 2004, 00:00

Ehitusbuumil on ka omad varjupooled. Head ehitajat otsitakse tikutulega ning parema puudumisel läheb väheteadlik klient vahel libedale teele, jäädes uskuma tundmatu firma mesikeelseid jutte. Pettused eramajade ehituses on üha tavalisemad ning Nordea Panga riskijuhi Ivar Kallaste hinnangul on selles oma osa just suurenenud nõudlusel.

Hämmastama paneb aga ohvrite leplikkus. Kõrvad lontis, kantakse petturile makstud sajad tuhanded kroonid lihtsalt maha või võetakse seda nn koolirahana. Kümnest inimesest, kellel üks väike ehitusfirma naha üle kõrvade tõmbas, plaanib kohtusse pöörduda vaid üks. Teine plaanib omakohut, ülejäänud loodavad, et "küll kõik kuidagi laheneb".

Petised aga naeravad kogu tee panka.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:26
    Otsi:

    Ava täpsem otsing