Kohus jättis pankrotihaldur Rattuselt ligi 100 000 kroonise nõude jõusse

12. mai 2004, 16:15

Tallinna Ringkonnakohus jättis eile muutmata Tallinna Linnakohtu otsuse, millega pankrotihaldurilt Kauri Rattuselt nõuti välja 95 728 krooni.

Tallinna Linnakohtu 30.detsembri 2003.aasta otsus nõuab AS Tallinna Meretehas endiselt pankrotihaldurilt Kauri Rattuselt 95 728 krooni tasumist, vahendab BLRT Grupp. Sellise summa väärtuses tekitas Rattus kahju Tallinna Meretehasele, makstes ettevõtte arvelt oma mobiiltelefoni ja oma sekretäri mobiiltelefoni arveid.

Kohtuotsuse järgi puuduvad Rattusel tõendid selle kohta, et ta kasutas mobiiltelefone ainult Tallinna Meretehase pankrotimenetluse huvides. Samal ajal töötas Rattus FIE-na ja oli ligi kahekümnes firmas kas pankrotihaldur või juhatuse liige. Ei ole teada, milline osa tema käsutuses oleva mobiiltelefoni kõnedest on tehtud Tallinna Meretehase pankrotimenetluse huvides.

Juba varem on kohus Kauri Rattuselt Tallinna Meretehase kasuks välja nõudnud ligi 0,4 miljonit krooni..

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing