Keelaks hoopis päevase viinamüügi?

Silva Männik 13. mai 2004, 00:00

Kallid kaasmaalased avaldasid hääletusel veendumust, et alkoholimüügi piiramine vähendab joomist. Kui see tõepoolest nii on, siis miks mitte keelustada päevane alkoholimüük ning jätta lubatud müügiajaks vaid öötunnid. Rahva tervis ja heaolu on ju ometi tootjate-kaupmeeste kasumist tähtsamad! Hoobilt oleme vabanenud ülemäära trimpavatest pidulistest, kes näiteks reede õhtul juba tööpäeva lõpus vaikselt tinistama hakkavad ning südaööl, hammas verel, lisa otsivad. Enamik lihtsalt ei viitsi napsitamise alustamisega nii kaua oodata. Kannatlikumad on aga öötundidel, kilk peas, rooli istudes liikluses vähem ohtlikud, kuna tänavad on siis päevase ja õhtuse ajaga võrreldes tühjemad. Lauskeeldudes ja koguste piiramises meid keegi aga süüdistada ei saa. Vabadus osta jääb.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing