Firmasisesel ametivahetusel on katseaeg lubamatu

Heli Vallisaar 17. mai 2004, 00:00

Eeldan, et tegemist on töölepingu alusel töötava töötajaga. Katseaja kui töölepingu valikuvaba tingimuse kehtestamine on lubatud poolte kokkuleppel ainult töölepingu sõlmimisel, mitte töölepingu muutmisel. Kuna firmasiseselt teisele ametikohale kandideerinud töötaja uuele ametikohale üleviimisel on tegemist töölepingu muutmisega, siis uues ametis katseaja kehtestamine ei ole lubatud. Juhul, kui töötaja ametikoha muutmine toimub esimese nelja kuu jooksul arvates töölepingu sõlmimisest, võib tekkida situatsioon, et katseaeg jätkub uues ametis.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing