Linna trammi- ja trollifirma teenis 4 mln krooni puhaskasumit

18. mai 2004, 12:16

Tallinna Trammi- ja Trollibussikoondise Aktsiaseltsi 2003. majandusaasta puhaskasum oli ligi neli miljonit krooni.

Tallinna Trammi- ja Trollibussikoondise Aktsiaseltsi (TTTK) põhitegevusala, reisijate vedu trammide ja trollidega tõi kahjumit viis miljonit krooni, mida kompenseeriti 2,5 miljonit kroonise kasumiga kinnistu müügist ja reklaami- ja renditeenuse müügist teenitud 6,4 miljonist kroonist.

2003. aastal investeeris TTTK põhivahenditesse, peamiselt veeremi uuendamisesse 51,7 miljonit krooni. 2002. aastal investeeris ettevõte 72,4 miljonit krooni.

Trammi- ja trollifirma soetas viis uut lõõtstrollibussi maksumusega 30,4 miljonit krooni, ja tegi kümne protsendilise ettemakse 4,5 miljonit krooni kümne madalapõhjalise trammikeskosa (kogumaksumusega 45 mln) ostmiseks.

Aktsiaseltsi arvestuse kohaselt vedasid aktsiaseltsi 116 trammi ja 129 trollibussi eelmisel aastal 48 protsenti kõigist Tallinna ühistranspordi kasutajatest.

Homsel linnavalitsuse istungil kinnitatakse Tallinna Trammi- ja Trollibussikoondise aktsiaseltsi 2003. majandusaasta aruanne ning otsustatakse 2003. majandusaasta tulemiks jäänud puhaskasumi jaotamine.

Linnavalitsuse korralduse eelnõu kohaselt jäetakse 3,74 miljonit puhaskasumist tulevaste investeeringute katteks ning 196 990 krooni kantakse kohustuslikku reservkapitali.

Aktsiaseltsi juhtis 2003. aastal kolme liikmeline juhatus, mille esimees oli Peeter Maspanov ja viie liikmeline nõukogu, mille esimees oli Toomas Vitsut. Alates 2004. aasta veebruarist töötab aktsiaseltsi juhatuse esimehena Toomas Sepp.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing