Soome maaklerfirma eQ Online hakkab Trigon Capitali fonde müüma

18. mai 2004, 13:50

Trigon Capital ja Soome online-maaklerfirma eQ alustavad strateegilist koostööd, et turustada Trigoni aktsiafonde Soomes.

Baltikumi suurimale avatud aktsiafondide haldurile kuuluv Trigon Funds ja eQ Online Corporation?i tütarettevõte eQ Pankki Oy sõlmisid täna koostöölepingu, et turustada Trigon Kesk- ja Ida-Euroopa Fondi osakuid nimega eQ Itäeurooppa Soome investoritele.

?Meid paelub Trigon Capitali juures põhjalik Kesk- ja Ida-Euroopa regiooni tundmine, pikaajaline investeerimiskogemus selles regioonis ning fondide hea tootlus. Kesk- ja Ida-Euroopa Fondi lisamine eQ fondide hulka võimaldab meie klientidel investeerida uutesse Euroopa Liiduga liitunud riikidesse, millede majandused ja ettevõtete kasumid kasvavad kiiremini kui arenenud Euroopas,? ütles eQ Pankki asepresident Juha Korhonen.

Trigoni Kesk- ja Ida Euroopa fondi maht on ligi 691 mln krooni. Fondiosaku hind on aasta algusest tõusnud 10,1 protsenti.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing