Tööandjate Keskliidu juhatajaks valiti Tarmo Kriis

20. mai 2004, 09:52

Tööandjate Keskliidu juhatajaks valiti eilsel volikogu koosolekul Tarmo Kriis, kes siiani täitis juhatuse liikme ja tegevdirektori asetäitja ametikohustusi.

Teine juhatuse liige Meelis Virkebau taandas ennast seoses tööle asumisega ASi Baltex 2000 ja jätkab keskliidus volikogu nõunikuna, teatas Eesti Tööandjate Keskliit.

Tööandjate Keskliidu volikogu võttis vastu neli uut liiget: AS BLRT Grupi, AS Eesti Ühispanga, AS Minu Vara ja Eesti Elektritööstuse Liidu. Uued liikmed annavad kokku tööd üle 12 tuhandele inimesele. Eesti Tööandjate Keskliitu kuulub seega üle 1500 ettevõtte, mis annavad tööd 162 tuhandele töövõtjale.

Volikogu kiitis heaks Tööandjate Keskliidu 2004. majandusaasta eelarve suuruses 5,3 miljonit krooni, mille kohaselt peaksid keskliidu püsitulud suurenema ligi veerandi võrra ja seda eelkõige uute liikmete arvelt. ?Organisatsiooni lähituleviku arenguprioriteediks on liikmeskonna suurendamine ja seda läbi majandusharuliitude esinduslikkuse tõstmise,? märkis Kriis.

Volikogu poolt heakskiidu saanud 2004. aasta tegevuskava näeb ette põhjalikku tegevust töö- ja sotsiaalvaldkonna seadusloome osas: tööandjate seisukohti on kavas jõuliselt kaitsta töölepingu seaduse menetlemisel; tööõnnetus- ja kutsehaiguskindlustuse uue kontseptsiooni läbirääkimistel seisab Tööandjate Keskliit hea selle eest, et ettevõtjate maksukoormus ei tõuseks.

Volikogu koosoleku raames toimus ka kohtumine haridus- ja teadusministri Toivo Maimetsaga, kellega arutati kutsehariduse ja täiskasvanuhariduse lähiaja poliitikat.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing