Toomas Kõuhkna rahustas hiidlasi

20. mai 2004, 12:18

Kolmapäeval toimus teistkordselt Äripäeva Hiiumaa Arengukonverents, mis leidis aset Hiiumaal Suuremõisa lossis ning kus osales 70 inimest.

Konverentsil esinesid ettekannetega TTÜ teadur Karin Juurikas, Maksu- ja tolliameti maksude osakonna kaudsete maksude talituse juhataja Kaja Loob, Eesti Ühispanga Euroopa Liidu projektide finantseerimise osakonna juhataja Mart Nõmper, CyclePlani konsultant Siret Talve, Hiiu maavanem Hannes Maasel, regionaalminister Jaan Õunapuu ning Hiiu Kaluri juhatuse esimees Toomas Kõuhkna.

Viimane on oma ettevõtte ebaedu tõttu Äripäeva varasemates väljaannetes pälvinud ohtralt negatiivse alatooniga tähelepanu. Kõuhkna oli ettevõtte tuleviku suhtes üsna optimistlikult meelestatud ning ennustas möödunud aastate ebaedule vaatamata käesolevaks aastaks kasumit.

?1999 ja 2000 aastal kukkusime vene kriisi tõttu, 2002-2003 oli asi dollari kursi langemises,? põhjendab Kõuhkna. Tema sõnul oleneb palju ka looduslikest oludest - nt on raskem kalade järelkasvu soetamise ajal, kuna pisikestest kaladest toodangut valmistada ei ole kerge.

?Loodan, et Hiiu Kalur elab ja areneb koos hiidlastega,? ütles Kõuhkna.
Pärast Kõuhkna etteastet tõstatas Hiiu maavanem Hannes Maasel üles Äripäevale suunatud küsimuse väljaande negatiivse suhtumise tagamaade kohta. Äripäeva turundusdirektor Andrus Vaher selgitas, et kuigi Äripäev on ikka olnud kriitilisem suurtes kahjumites ettevõtete suhtes, pole mingeid faktivigu esinenud.

Arengukonverents lõppes Hiiumaa edukaimate ettevõtete autasustamise ning Äripäeva Hiiumaa erilehe esitlusega.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing