Endla teatri suvehooaeg 15. juulist kuni 8. augustini

ÄP 21. mai 2004, 00:00

Endla teater jätkab selgi aastal suveteatri traditsioone ? lisaks legendaarsetele teatrimajas antavatele etendustele esietendub 15. juulil Pärnu Vallikäärus Marc Camoletti komöödia ?Pid?aama kuuele?, lavastajaks Eero Spriit.

Lisaks võõrustab teater külalisi kaugemalt ja lähemalt. Pärnu teatri suve juhatavad sisse Hispaania flamenkogrupi Los Girasoles kontserdid 8. ja 9. juulil ning 16. juulil esietendub Endla teatri Küünis Viljandi Kultuuriakadeemia näitleja eriala diplomilavastus ?Kuus tegelast autorit otsimas?. Musta komöödia autoriks on Luigi Pirandello, lavastab Katri Kaasik-Aaslav.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:24

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing