Läki turismilaadale!

Christel Karits 21. mai 2004, 00:00

?Külastaja peaks laadalt saama hea ülevaate puhkuse ja vaba aja veetmise võimalustest kaunil Eestimaal ning võimaluse kohapeal juba broneeringuid teha ja leppeid sõlmida. Käsitöölaadal kaubeldakse ainult eestimaise toodangu ja käsitööga,? avas ürituse sisu korraldajate esindaja Peep Tobreluts.

Tänavu aastal toimub laat sellisel kujul teist korda. Möödunudaastane katsetus õigustas ennast korraldajate hinnangul nii osalejate kui ka külastajate meelest, tuues ühel päeval muuseumisse 40 turismieksponenti, üle 100 käsitöölise ja pisut üle 4000 külastaja. Sel aastal on eesmärgid seatud veelgi kõrgemad ? laat toimub kahel päeval, nii turismiettevõtjaid kui ka käsitöölisi oodatakse osalema üle saja ja külastajaid 12 000?14 000.

?Seoses ürituse mahu olulise kasvuga paikneb laat sellel aastal kogu muuseumi territooriumil, mis peaks võimaldama loogilisemat ülesehitust ning olema külastajale arusaadavam ja mugavam ? eraldi ala on käsitöölistele ja aktiivse tegevuse pakkujatele,? selgitas Tobreluts. Kohal on hobused, jalgrattad, kanuud, süstad, ATVd, seiklusrajad ja muud.

Hea uudis on seegi, et sellel aastal pääsevad külastajad üritusele kahe sissepääsu kaudu: ühe kaudu pääseb otse käsitöölaadale ja teise kaudu siseturismilaadale, mõlema sissepääsu juures on ka parkla.

?Turismiväljapanekute keskmesse jääv suur külaväljak saab mõnusaks söögi- ja puhkeplatsiks, kus toimub kogu päeva vältel meeleolukas kultuuriprogramm nagu ühele laadale kohane,? lisas Tobreluts.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:24
    Otsi:

    Ava täpsem otsing