Mailaul Vanemuise kontserdimajas

Ants Johanson 21. mai 2004, 00:00

Eesmärgiga taas elavdada selle olulise muusikaliigi arengut Eestis, korraldab SA Tartu Muusikafestival suurkontserdi ja toob seekordses esinejatevalikus Tartusse ühele lavale nii hästituntud kui ka laiemale publikule veel tundmatud loojad.

Laulavad Jaak Tuksam, Riho Sibul, Tõnis Mägi, Tarmo Urb, InBoil, Jaak ja Mart Johanson, Jaan Sööt, Kait Tamra, Aapo Ilves, Anu ja Triinu Taul, Ruslan PX, Lena Sabinina, Erko Niit ja Laas Pärtel, Anne Maasik ja Heikki Rein Veromann. Vestlust lauludest juhib Jaak Johanson.

Mailaul on mõttetihe kolmetunnine lauluõhtu, mis annab ühe vaate selles muusikaliigis toimuvast Eestis, haarates kaasa ka venelaste tugeva barditraditsiooni. SA Tartu Muusikafestival plaanib muuta tulevikus selle sündmuse laiemaks autorilaulufestivaliks ja kutsuda sarnase mõtteviisigaüksikesinejaid-laululoojaid ka kaugemalt.

Eesti autorilaulu kevadine suurkontsert Mailaul toimub 27. mail algusega kell 19 Vanemuise kontserdimajas.

Piletid 80?100 krooni müügil Piletipunkti müügikohtades.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:24
    Otsi:

    Ava täpsem otsing