Ramadaan Eesti moodi

Mati Feldmann 24. mai 2004, 00:00

Mulle tundub, et alkoholipoliitikas on meil taas oht sattuda ühest äärmusest teise. Kuidagi võib veel mõista öise alkoholimüügi keelu eesmärke (mis ei tähenda aga automaatset ostukeeldu, kuna tekivad uued ostukohad).

Mitte ei saa aru kuivast seadusest 1. juunil, 1. septembril ja emade- ning isadepäeval. Ainus tõenäoline tulemus on see, et üllatele väärtustele mõtlemise asemel kirub rahvas neil päevil valitsust. Oma turismipartneritele oleks samuti aus öelda, et nendel päevadel on Eestis oma ramadaan, lõbustusasutused on suletud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing