Ilusad Eesti jäätised

Jaanus Vahtra 25. mai 2004, 00:00

Need on ilmunud kõikjale: kolmikpiilaritele, ajalehtede esikaantele ja mujal. Ühtemoodi karged ja sinised, kauni puhta teostuse ja pretensioonitu ideega ? näidata jäätist kui karastavat maitsvat vahepala.

Visuaalselt on aga Premia ja Jeti jäätise reklaamid ilusti teostatud ja hea märk sellest, et graafilised käsitööoskused arenevad jõudsalt suunas, kuhu nad peakski, et jõuda hinnatud reklaamifestivalide nominendinimekirjadesse.

Vaja veel ainult ideesid lihvida, et need näpistaks sama teravalt ja jahedalt kui tänane jäine tuuleiil.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing