Vene kaubandusminister: WTO liikmeks võime saada 2007. aastal

25. mai 2004, 15:02

Vene majandusarengu- ja kaubandusminister German Gref arvestab, et Venemaa võib Maailma Kaubandusorganisatsiooni liikmeks saada 2007. aastal.

'Sel aastal lõpetame maksimaalselt läbirääkimisprotsessi ja juba järgmisel aastal asume WTOsse astumise formaalseid protseduure täitma. See protsess võtab tavalise graafiku järgi aega poolteist aastat,' rääkis minister Venemaa presidendi nõupidamisel valitsuse liikmetega.

Gref avaldas lootust, et Venemaal õnnestub tihedast graafikust kinni pidada. Ministri sõnul püütakse sel nädalal luua graafik läbirääkimisteks teiste riikidega, esmajoones USAga. Võtmeläbirääkimised, mille järel hakkavad selguma edasise läbirääkimisteprotsessi perspektiivid ja graafik USAga, toimuvad Grefi sõnul juulis.

Jaapani ja Hiinaga edenevad läbirääkimised ministri sõnul hästi - jäänud on rida poliitilise iseloomuga küsimusi.

<#RIA Novosti=http://www.rian.ru/rian/intro.cfm?nws_id=597265>

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing