EPL: Oodatud viinaralli jäi tulemata

26. mai 2004, 07:56

Eesti ja Soome vahet sõitvatele laevafirmadele valmistas pettumuse, et seoses Eesti saamisega Euroopa Liidu liikmeks jäi oodatud soomlaste viinaralli tulemata.

Tallink Finlandi juht Keijo Mehtonen ütles ajalehele Ilta-Sanomat, et oodatust kesisem huvi tähendab mõningast pettumust, kirjutas Eesti Päevaleht.

?Me olime skeptilised viinaralliga oodatavas rahvamassis, kuid samas lootsime, et reisijaid tuleb massiivsemalt,? ütles ka ASi Tallink investorsuhete juht Marek Mägi. ?Tegime selles lootuses ka üsna palju muudatusi,? lisas ta.
Ka Eckerö Line?i juht Håkan Nordström ütles Ilta-Sanomatele, et meedias ennustatud alkoholiralli jäi tulemata.

Ühe sammuna pani Tallink viinaralli ootuses reisilaeva Romantika Tallinna ning Helsingi vahet käima topeltkoormusega. Nüüd kavatseb ettevõte laeva uuesti kruiiside peale tagasi lülitada. Esialgse kava kohaselt hakkab Romantika kruiisireise taas tegema alates 7. juunist.

Samas Mägi lisas, et hoolimata soomlaste oodatust vähemaktiivsest alkoholi üleveost on maikuu kolme nädala jooksul reisijate arv võrreldes eelmise aasta sama ajaga mõnevõrra kasvanud. Põhjus võib peituda ka selles, et eelmisel aastal hakkasid kiirlaevad sõitma alles 9. mail.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing