Kus on raha, härra Hanschmidt?

Inno Tähismaa 27. mai 2004, 00:00

Ühispanga juht Ain Hanschmidt ega teised panga tippjuhid pole mitme päeva jooksul andnud vastust küsimusele, kus on panga töötajate optsioonideks mõeldud aktsiate müügist saadud raha. Ühispanga juhtide skeem töötajate optsiooni-deks mõeldud aktsiate omandamisel sarnaneb legendaarse Hoiupanga peajuristi Marcel Vichmanni tegevusega. Ühispanga juhatus sai seoses Põhja-Eesti Pangaga liitumisega enda valdusse 5 miljonit Ühispanga aktsiat, et need töötajatele jagada. Suurem osa töötajaist aga aktsiaid ei näinud. Noos jagunes kohe panga kahe tippjuhi Ain Hanschmidti ja Lembit Kitteri vahel. Nemad müüsid seni ametlikult kinnitamata andmeil aktsiad edasi panga uuele omanikule.

Küsisin aktsiate saatust Kitterilt. Ta soovitas helistada hiljem. Siis oli telefon väljas. Sama stsenaarium kordus juhatuse liikme Margus Schultsiga. Kus on raha, härrased?

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing