Seesam tõi turule kapitaligarantiiga investeerimisfondid

02. juuni 2004, 11:19

Seesam Elukindlustus tõi turule kapitaligarantiiga investeerimisfondid, mille lõpptähtaeg on määratud vastavalt kliendi soovile.

Koostöös Seesam Elukindlustuse pikaajalise partneri, maailma suurimate pangandusgruppide hulka kuuluva ABN AMRO pangaga saavad kliendid Seesami Fondilepingu kaudu investeerida ABN AMRO Target Click fondidesse, teatas ettevõte.

?Kapitaligarantiiga fond on unikaalne investeerimisvõimalus paigutada raha rahvusvahelistele aktsiaturgudele ja samal ajal garanteerida raha säilimine ka turgude languse korral,? selgitas Seesam Elukindlustuse juhatuse esimees Erki Kilu.

Kliendile sobiva fondi lõpptähtajaks saab valida 2005. kuni 2054. aasta. Iga fond annab kapitaligarantii lõpptähtajaks. ?Samas võib garanteeritud väärtus investeerimisperioodi jooksul suureneda. Iga kuu lõpus fikseeritakse fondiosaku puhasväärtus, kui see on suurem kehtivast garanteeritud väärtusest,? märkis Kilu. Turgude languse korral mõnel perioodil on kindlustatud raha säilimine lõpptähtajaks garanteeritud väärtuses.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing