Avati Balti riikide moodsaim õlletehas

ÄP 04. juuni 2004, 00:00

ASile A. Le Coq kuuluv Tartu õlletehas avas eile Balti riikide moodsaima tootmistehnoloogiaga õlletehase, kuhu soomlasest põhiomanik Olvi OY investeeris 270 miljonit krooni. Tartu õlletehase turundusdirektori Katrin Miksoni andmeil on Tartu õlletehase turuosa kodumaiste õlletootjate seas praegu 16%. Juhatuse esimehe Tarmo Noobi sõnul soovib õlletehas suurendada turuosa aasta lõpuks 20 protsendini ja 2002. aastaks vähemalt 30 protsendini.

Hetkeseis: Tartu Õlletehase sihid on täitunud. Eesti suuruselt teise õlletootja turuosa on stabiilselt neljakümne protsendi ringis.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:30
    Otsi:

    Ava täpsem otsing