Paatsalu puhkekeskuses avab uksed terviselaager

ÄP 04. juuni 2004, 00:00

Virtsust lõuna pool kaunis mereäärses kohas asuv Paatsalu puhkekeskus ootab puhkajaid terviselaagrisse.

Programmis on omal valikul massaa?id, näiteks laavakivi-, spordi- või lõõgastav massaa?, muusikateraapia, vabastav hingamine, tervislik toitumine, organismi seisundi hindamine, rühi korrigeerimine, aroomiteraapia ja tantsuline meditatsioon. Neljapäevastes laagrites on võimalik tunnetuslikku spontaanset maalimist proovida. Paketti kuuluvad veel sauna- ja lõkkeõhtud ning piknik laidudel, kuhu minnakse aerupaatidega. Juurde saab tellida lisakonsultatsioone. Laagris on meditsiinitöötaja ja spordiinstruktor. Osalejate käsutuses on ööpäevaringne baar karastusjookide ja suupistetega.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:24
Otsi:

Ava täpsem otsing