Avalik altkäemaks

Aivar Hundimägi 07. juuni 2004, 00:00

Reedene EPL kirjutas, et TeliaSonera lubab valitsusele rajada Eestisse arenduskeskuse, kui ainult valitsus riigile kuuluvad Telekomi aktsiad maha müüks. Selline pakkumine on alatu teiste Telekomi aktsionäride suhtes. Sisuliselt pakub TeliaSonera valitsusele avalikult altkäemaksu: kui riik loobub aktsiatest, siis saab vastutasuks konkreetse investeeringu. Aga millise ?kingituse? saavad teised aktsionärid, lisaks pakutavale hinnale? TeliaSonera pakkumine näitab, et meid peetakse pärismaalasteks, kes on peeglikillu eest nõus väärtuslikust varast loobuma.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing