Männik müüs ligi poole miljoni krooni eest Eesti Telekomi aktsiate optsiooni

Annika Matson 08. juuni 2004, 00:00

Puhast tulu saab Männik optsiooni müügist ligi 300 000 krooni, sest tasuda tuli vahendajatele ning summalt tuleb tasuda ka tulumaks.

?Juttu on päris suurest summast, otsustasin need optsioonid maha müüa,? ütles Männik. Ta lisas, et müüs optsiooni aktsiaturule ning TeliaSonera pakkumisega Eesti Telekomi aktsionäridele pole see seotud.

Männikul Eesti Telekomi aktsiaid ei ole. Tal oli optsioon osta 48 750 Eesti Telekomi aktsiat, mis tuli realiseerida mai lõpus. Männikul oli õigus osta Eesti Telekomi aktsiaid 91 krooniga. Ühe aktsiaoptsiooni eest sai Männik 10,96 krooni, millelt tuli tasuda vahendustasu. Optsiooni omanikuna ta dividende ei saanud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 14:31

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing