Millele kulutab oma aega europarlamendi kandidaat nr 101?

Tõnis Oja 08. juuni 2004, 00:00

Eile sain mina, nagu ka minu kümned kolleegid ja tuttavad, elektronkirja isikliku pöördumisega saadikukandidaadilt nr. 101-lt, Toomas Hendrik Ilveselt. Kirjad saabusid toimetusse kogu päeva läbi. Samalt isikult said paljud meist õnnitluse Euroopa Liitu astumise puhul. Muuhulgas soovitab ta teha tarka valikut.

Olen saadikukandidaadiga Nr. 101 absoluutselt nõus. Europarlamenti tuleb valida targad inimesed, kes oskavad oma aega efektiivselt kasutada.

Seega pole mõistlik sinna valida inimest, kellel ei ole teha muud targemat kui isiklikke pöördumisi saata kümnetele või sadadele inimestele. Või on hoopis tegemist tüüpilise turundusvalega, kus seekord ei ole autori oma isegi allkiri, millelt koopiat teha?

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:31
    Otsi:

    Ava täpsem otsing