Tänavusel Baltoscandalil palju esmakordset

ÄP 11. juuni 2004, 00:00

Olulisim on spetsiaalselt festivali tarbeks valminud Eesti teatri projekt ?Olematu teater?, mille raames astuvad üles Eesti Filharmoonia kammerkoor, Eriti Kurva Muusika Ansambel, Peeter Jalakas, Toomas Hussar, Margus Kasterpalu, Jaan Toomik ja Andres Härm.

Niinimetatud festivali laiendus ehk kino- ja muusikaprogramm algab kesköö paiku. Teiste seas näeb Viesturs Kairi?si, Kinkaleri ja Jan Lauwersi filme. Muusika osas on tähelepanuväärsem Ismo Alanko üks kolmest kontserdist sel aastal. Lisaks saabuvad festivalile Vene üks populaarsemaid reggae-truppe 5nizza ja Viljandi folgil publikut hullutanud Ukraina Haydamaky. Muusika ja filmide vahel toimuvad arutelud aktuaalsetel teatriteemadel.

Teatri- ehk põhiprogrammis on kuulsamad tegijad Belgia päritolu Jan Lauwers, prantslane Mark Tompkins ning Soomest Juha Valkeapää, Kristian Smeds ja Tero Nauha. Kokku saab näha 22 etendust, nelja kontserti ja viit filmi. Baltoscandal pole ammu enam kitsa ringi kohtumispaik, kaheksa aasta jooksul on festivalist kasvanud oluline ja suure osavõtjaskonnaga kultuurisündmus.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:25
    Otsi:

    Ava täpsem otsing