10. juuni 2004 kell 8:08

Vutisõbrad saavad tellida mängutulemused mobiiltelefonile

ADM Communication, Sportnet ja Spordiennustus algatavad jalgpalli Euroopa meistrivõistluste ajal pilootprojekti Spordiliin, teatas AMD Communication.

Spordiliin võimaldab spordihuvilistel tellida mobiiltelefonile operatiivset infot mängutulemuste ja väravalööjate kohta. Iga sõnumi hind on 3 krooni ning see lisatakse telefoni kuuarvele. Spordiliiniga saavad liituda ainult Eesti mobiilsideoperaatorite lepingulised kliendid.

ADM Communiactioni tegevjuhi Erki Peinari sõnul on jalgpalli EMi ajal algavat pilootprojekti plaanis tulevikus laiendada ka teistele spordialadele ning võistlustele. 'Jalgpalli EM oma atraktiivsete mängude ja tiheda graafikuga on Spordiliinile heaks avalöögiks ning loodame, et spordisõbrad hakkavad teenust aktiivselt kasutama,' lausus Peinar.

ADM Communication on üks esimesi mobiiltehnoloogial põhinevaid ärilahendusi pakkuvaid ettevõtteid Eestis.

Hetkel kuum