Eesti Raudtee suhtub kriisikomisjoni otsusesse rahulikult

14. juuni 2004, 16:32

Eesti Raudtee tegevdirektori asetäitja Riivo Sinijärve hinnangul on selge, et antud intsidendist tuleb õppust võtta.

'Eesti Raudtee tervitab kriisikomisjoni otsust Iru põlenguga seonduvat põhjalikumalt uurida ning loodab, et see annab tõuke seniste seadustes ning käsuliinis esinevate ebatäpsuste lahendamisele. Usume, et nii paraneb ka koostöö Päästeameti ja teiste asjassepuutuvate institutsioonidega ning edasine kommunikatsioon kriisisituatsioonides saab olema selgem ja läbipaistvam,' ütles Sinijärv.
Valitsuse kriisikomisjon arutas täna Eesti Raudtee käitumist Iru keemialao põlegu ajal ning soovitas päästeametil politseisse pöörduda. Nimelt otsustas siseminister Margus Leivo valitsuse kriisikomisjoni esimehena anda politseile uurida 5. juuni juhtumi, kus Eesti Raudtee ei allunud tulekustutus- ja päästetööde juhi korraldustele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing