Tallink lõi konkurentfirma juhi üle

16. juuni 2004, 14:06

Tallink palkas Soome tütarfirmat juhtima oma konkurendi, laevafirma Eckerö Line senise juhi Hakan Nordströmi, teatas laevafirma.

Tallink Grupi suuromanik ja Tallink Finland OY kauaaegne juht Keijo Mehtonen jätkab juhatuse liikmena ettevõtte Soome ja Rootsi müügikontorite juhtimist.

Hakan Nordström asub Tallink Finland OY teenistusse alates 16. juunist ja tegevdirektori ametisse alates 2. augustist.

Tallink Grupi teatel on muudatus tingitud eelkõige müügimahtude suurenemisest, mis omakorda nõuab juhtimise laiendamist. ?Tallink on avanud laevaliini Peterburi ja soetanud mitu uut laeva, uute juhtimisfunktsioonide lisandumisel oli tarvilik senist struktuuri täiendada. Käesoleva sammuga soovib Tallink Grupp kasutada Hakan Nordströmi pikaajalist kogemust ja oskusi ettevõtte positsioonide tugevdamisel Läänemere laevandusturul?, märkis Tallink oma pressiteates.

Tallink Grupp on piirkonna juhtivaid laevandusfirmasid. Ettevõte on viimase poole aasta jooksul erinevate arendusprojektide kaudu loonud ligi 700 uut töökohta. Aprilli algusest sõidab reisilaev Fantaasia vastavatud Helsingi-Tallinn-Peterburi liinil, Tallinn-Stockholmi liinil alustas märtsi lõpus teenindamist uus, 150 miljonit eurot maksev kruiisilaev Victoria I. Mai esimesel poolel avas uksed Tallinna üks suuremaid hotelle Tallink.

Möödunud aastal sõitis Tallinki laevadega kokku 2,6 miljonit reisijat.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing