Statoil suurendas kliendikaardi omanikele allahindlusmäära

17. juuni 2004, 09:43

Tänasest saavad Statoilis eraisikutest extra ja deebetkaartide omanikud igalt ostetud kütuseliitrilt allahindlust alates 25 sendist senise 15 sendi asemel.

Eesti Statoili turundusjuhi Hede Kerstin Luige sõnul saab antud sammuga ka eraisikust kliendile pakkuda automaattanklatega samasse suurusjärku jäävat kütusehinda.

Statoil extra kaart annab kliendile õiguse saada kütusehinnalt allahindlust, soodustuse täpne suurus sõltub seejuures tarbimismahust. Uue allahindlussüsteemi kohaselt saavad Statoil extra kaardi ja Statoili eraisiku deebetkaardi tavataseme omanikud kütuseliitri 25 senti odavamalt. Statoil extra kuldkaardi, eraisiku deebetkaardi kuldtase ja eraisiku deebetkaardi kuld+ taseme soodustused on vastavalt suuremad.

Statoil extra kaarti saab igaüks taotleda tasuta, Statoil extra kuldkaardi omanikuks saab, kui klient ostab poole aasta jooksul igas kalendrikuus vähemalt 150 liitrit kütust või 2000 krooni väärtuses kaupu. Statoil extra kuld+ tasemele jõudmine eeldab vähemalt 200 liitri kütuse või 2500 krooni väärtuses kaupade ostu kuu poole aasta vältel.

Eesti Statoil on Eesti autokütuste jaemüügituru liiderfirma. Ettevõttel on üle Eesti 44 teenindusjaama ning ligikaudu 30% suurune turuosa.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing