Eesti oma motoajakiri

ÄP 18. juuni 2004, 00:00

Ajakirja peatoimetaja on seni peamiselt Tehnikamaailmas mootorratastest kirjutanud Kullo Kabonen, kelle sõnul on kavas järgmine number välja anda Jõgevatreffi ajaks ehk siis suve lõpuks. Kaboneni sõnul valitses motokirjanduse osas Eestis täielik tühjus. Suuri investoreid omamata panid tsiklimehed ise rahad kokku ja otsustasid ajakirja valmis teha. Seni viimane eestikeelne motoalane väljaanne ilmus Kaboneni sõnul 1976. aastal ja selleks oli Arseni Palu ?motopiibli? kordustrükk.

Motomaanias üritavad autorid anda võimalikult laia läbilõike motomaailmaga seonduvast: testid, võrdlused, uudised, uued, klassikalised ja vanad mudelid, taastamine, sääreväristajad ja rollerid, üritused ja motospordi tehniline pool. Ajakirja tellimishind aastaks on 149 krooni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 14:33
Otsi:

Ava täpsem otsing