Minister suvitab

Anne Oja 21. juuni 2004, 00:00

Transiidiettevõtted kaaluvad tegevuse lõpetamist või kolimist naaberriikidesse. Nende kliendid ongi juba minekul, kuid rahandusminister Taavi Veskimägi suvitab. Telefonile ta ei vasta ja kommentaari ei anna. Ilmselt pole ta valmis otsustama, et leida lahendust vedajate probleemile. Tõsi, ajakirjanikele pole Veskimägi kunagi kiirelt kättesaadav olnud, kuid praegu on löögi all miljardid kroonid. Sellesse ei saa niisama kergekäeliselt suhtuda kui tüütu kärbse suminasse. Kui Veskimägi eelistab otsustamise asemel suvitada, siis tehku seda vastutust nõudva ametikohata.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:33
    Otsi:

    Ava täpsem otsing