Ülevaade tänastest ajalehtedest

21. juuni 2004, 09:05

Eesti Päevaleht:

Täna algav Läänemeremaade valitsusjuhtide kohtumine võib panna seisma nn raske kütteõli veo ühepõhjaliste tankeritega, nõudes kõigilt masuudilastiga laevadelt edaspidi kindlamat topeltkeret.

Paljudel Tallinna raudteejaama turul müüdavatel vorstidel puudub igasugune märgistus toote kohta. Ka müüjad ei oska selgitada, mis on vorstinaha sisse pakitud. Samuti pole neil pakutava kauba kohta pabereid.

Reedel toimunud Rehviliidu üldkoosolek otsustas, et vanade sõiduautorehvide kogumine hakkab tootjale maksma ligikaudu 10 krooni tükk ehk 1400 krooni tonn.

Tallinna Raekoja platsi ootab lähiaastatel ees põhjalik rekonstrueerimine: väljak saab kõnniteede arvelt suuremad mõõtmed, moodsad tehnovõrgud ja ratastooliga liikumist võimaldavad plaatteed.

Postimees:

Riik hoiab Tallinnas asuvat Maarjamäe jalgpallistaadionit juba teist suve lukustatud väravate taga ja saadab seal palli taguda ihkavad lapsed turvafirma abil minema.

Riigikogul võiks olla oma veinikelder, mis lubaks pakkuda parlamenti külastavatele riigipeadele, diplomaatidele ja poliitikutele lõunasöögi kõrvale ka head veini, leiab Riigikogu kantselei direktor Heiki Sibul.

Uut poliitikat jutlustava partei sees käib Toompeale pääsust saati halastamatu võimuvõitlus, kus vend ei tunne sageli venda ja manipuleeritakse lihtliikmetega, on Postimehele kurtnud hulk Res Publica nimekaid liikmeid.

Et Tallinn püsiks Euroopas konkurentsivõimeline, soovitab Rootsi Leiutajate Ühingu esimees Christer Asplund palgata äriluure reporterid, kes nuhiksid läänes Eesti pealinna arengu tarvis välja paremaid palasid.

SL Õhtuleht:

Alumiiniumvärvipurki avanud mees sai tõsiselt vigastada, kui see ta käte vahel plahvatas. Mees paiskus kahe meetri kaugusele vastu seina, põrutas selga ja vigastas rannet. Arst määras ta kuuks haiguslehele. Värvifirma ei taha plahvatusest sõnagi rääkida.

Laupäeval kell 7.45 väljunud Londoni lennukist jäid Tallinna lennujaama maha 16 soodsa, 2100kroonise (edasi-tagasi pluss lennujaamamaksud) pileti ostnud reisijat. Estonian Airi lennukist maha jäänud tallinlanna Natalja süüdistab lennufirmat lohakas teeninduses.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing