Veinikelder on hea koht alkoholiteema aruteluks

Tõnis Oja 22. juuni 2004, 00:00

Toetan ideed luua Riigikogule oma veinikelder ja olen nõus Rein Langiga, et teisitiarvajad esindavad lumpenlikku maailmavaadet. Lisaks väliskülaliste kostitamisele on veinikelder sobiv sisepoliitiliste diskussioonide koht. Näiteks saaksid seal valitsuskoalitsiooni poliitikud arutada alkoholimüügi piiramist ja -reklaami keelustamist. Või veel parem, veinikelder on paslik paik, kus all-linna erakonnakaaslased saavad oma eduka alkoholipoliitika elluviimise kogemusi edastada reformi- ja keskpartei saadikutele.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:33
    Otsi:

    Ava täpsem otsing