Liis Kängsepp • 28. juuni 2004 kell 9:11

Toiduainetööstused saavad järgmisest nädalast PRIAst toetust taotleda

5. juulist kuni 30. juulini ootab PRIA toiduainetööstusi Riikliku arengukava (RAK) meetme 3.2 raames põllumajandussaaduste töötlemise toetust taotlema.

Toetatakse piima, liha, teravilja, puuvilja, köögivilja ja marjade ning neist valmistatud toodete käitlemise seadmete ja tehnoloogiliste liinide ostmist, ehitiste ehitamist ja rekonstrueerimist ning jäätmekäitluse korrastamist.

Aastatel 2004-2006 on põllumajandussaaduste töötlemise investeeringutoetusteks võimalik jagada 178 miljonit krooni.

Toetust antakse kuni 40% projekti maksumusest. Maksimaalne toetus on 7,8 mln krooni ettevõtte kohta aastas, kuid mitte rohkem kui ettevõtte neljakordne eelneva aasta bilansimaht. Täpsemad toetuse saamise tingimused on kirjas Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Amet (PRIA) <#kodulehel=http://www.pria.ee> toetuste lingi all.

Hetkel kuum