EPL: Kuldne Börs avaldas kuulutused hindadeta

29. juuni 2004, 08:51

Reedel ilmunud Kuldses Börsis olid peaaegu kõik 21 414 kuulutus ilma hindadeta. Need, kes edastasid kuulutused tasulisel telefonil, ei saanud loodetud teenust.

Toimetuse sõnul juhtus selline asi lehe ajaloos esmakordselt, süüdi oli viga arvutiprogrammis, kirjutab Eesti Päevaleht.

?Väga hooletu suhtumine. Kui inimene hinda ei tea, siis tihtipeale ta ei helistagi, sest paljud valivad auto hinnaklassi järgi,? ütles reedeses Kuldses Börsis 350 000kroonist musta Jaguari müüv Triin Rüütel ja lisas, et oli väga nördinud, et auto hind avaldamata jäeti.

?Kui kogu lehest oleksid vaid meie kuulutused ilma hinnata, siis oleksime tulivihased ja nõuaksime valuraha. Kuna peaaegu kogu lehes puuduvad hinnad, on tegemist vist näpukaga,? ütles lehes BMW Z3 Roadsteri pakkuva Tauf-Auto ASi tegevjuht Holger Mägi.

Kuulutustelehe Kuldne Börs tegevjuht Külliki Alekand selgitas, et hindade ärajäämine oli programmi viga. ?Programmid läksid vahetusse. See oli vale versioon. Märkasime seda alles siis, kui leht oli juba trükis,? lisas Alekand.

Alekandi sõnul ilmub järgmine leht neljapäeval ja siis peaks kõik jälle korras olema. ?Kui keegi ütleb, et sai sellest kahju, anname talle järgmise lehe tasuta. Lisaks võtame internetist maha ka tasulise lugemise ja inimesed näevad neljapäeval kõiki hindu tasuta.?

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing