Koormatud saadikud

Kertu Ruus 30. juuni 2004, 00:00

Umbes aasta ametis olnud Riigikogu liikmed on täie rauaga laenama ja liisima hakanud. Mis see siis näitab?

Ei muud, kui et riigikogulane on tavaline inimene. Ei saa ta maja ja auto eest kohe kogu raha välja käia, nagu all-linn arvab, vaid peab lihtrahva kombel suured laenud kaela võtma. Või veel, riigikogulaste võlad on suuremadki kui keskmisel eesti inimesel. Mailis Rep?i laen on juba pea 3 miljonit! Ja seda saadab rahva kadedus ning ebakindlus paari aasta pärast koht kaotada! Ei ole esimest ega teist Eestit, on ainult võlad ja veel suuremad võlad.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing