Elion pakub telefoniühendusi liitumistasuta

01. juuli 2004, 11:21

Elion pakub telefoniühendusi liitumistasuta, teatas ettevõte.

Soodustus kehtib 1. juulist kuni 31. augustini nii uutele liitujatele kui ka klientidele, kellel on eelnevalt telefonileping peatatud. Tasuta liitumine laieneb nii era- kui ka äriklientidele ning seda juhul, kui on olemas tehniline võimalus telefoniühenduse paigaldamiseks. Kuni 31. augustini telefoniga liitumisel säästab klient 824 krooni. Sooduskampaania ajal on kasulik liituda ka ADSL interneti püsiühendusega, kuna telefoniliin on samuti vajalik interneti püsiühenduse kasutamiseks.

Viimati pakkus Elion tasuta liitumist telefoniühendustega 2. jaanuarist kuni 15. veebruarini, mil liitus telefoniga üle 3800 kliendi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing