Superliiga - Noolega või Nooleta

Tiit Reinart 02. juuli 2004, 00:00

Meeste kümnevõsitluses võtavad mõõtu lisaks võõrustajale Eestile tiitlikaitsja Prantsusmaa, Sakamaa, Itaalia, Venemaa, Poola, Ukraina ja Soome meeskonnad. Naiste seitsmevõistluses lähevad võistlustulle Eesti, Rootsi, Soome Prantsusmaa, Itaalia, Hispaania Ukraina ja Shveits.

Eesti naiskonna eesmärk on esiliigasse püsimajäämine. Meeskonnnalt oodatakse kodupubliku toetusel Superliiga võitu.

Loodetavate võitjate põhikoondises on kirjas Kristjan Rahnu, Madis Kallas, Indrek Turi ja Päärn Brauer. Olümpiavõitja Erki Noolt nimekirjast ei leia. Tema on koos Mikk Pahapilliga varumees. Mis siis Noolega lahti? Vigastused või vilets vorm või muud probleemid? Otsustades Noole viimaste aegade käitumise järgi pigem need muud probleemid. Teadupärast lahvatas läinud aastal Noole ja kergejõustikuliidu juhtide vahel tüli, mispeale Nool käis välja ultimaatumi - kui ala juhkond jääb püsima, tema superlliigas ei osale. Veebruaris kinnitas ta, et superliiga sobiks olümpia-plaanidesse ja et kodurahva ees võistlemine on iga atleedi püha kohus. Ent selleks, et alajuhte surve all hoida, ta siiski võistlema ei lähe.

Juuni algul suutsid liidu juht Neinar Seli ja Nool EOK juhi Mart Siimanni vahendamisel väidetavalt sõjakirve matta, ent Nool ajas jonni edasi : ?Tänase seisuga ma ei võistle,? ütles Nool 8.juunil EPLile.

Peatreener Tõnu Kaukise sõnul on Erkile koondise uks lahti, olgugi et Nool pole siiani ei ega jah öelnud.

Aga äkki tulekski ilma Nooleta huvitavam Superliiga? Kui keegi tahab jonnida, las jonnib, teised lähevad võistlema.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:25
    Otsi:

    Ava täpsem otsing