Ettevõtluskonkurssidel osales rekordarv ettevõtteid

02. juuli 2004, 12:22

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) ettevõtluskonkurssidele laekus rekordarv ankeete, teatas EAS.

Käesoleval aastal laekus ankeete kokku 688 ettevõttelt, millest kvalifitseerus 613 firmat. Mittekvalifitseerunud ettevõtteid oli 54 ning lisaks vajasid 11 firmalt laekunud ankeetide andmed täpsustamist.

Kvalifitseerunud ettevõtted jaotuvad konkursil vastavalt suurusele järgmiselt: 56 suurt, 282 keskmist ja 275 väikest. Võrreldes eelmise aasta laekus konkursiga osales käesoleval aastal ca 100 ettevõtet rohkem.

Konkursi tulemusena selgitatakse välja võitjad erinevates tegevusvaldkondades, antakse välja ettevõtluse auhinnad ning koostatakse ettevõtete konkurentsivõime edetabel. Edukamaid autasustatakse pidulikul auhinnagalal septembris.

Konkursse 'Ettevõtluse Auhind 2004' ja 'Ettevõtete Konkurentsivõime Edetabel 2004' korraldavad Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus, Eesti Kaubandus-Tööstuskoda, Eesti Tööandjate Keskliit ja Eesti Päevaleht.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing