Ülevaade tänastest ajalehtedest

02. juuli 2004, 09:30

Eesti Päevaleht:

Maksupolitsei annab kohtu alla kirjastuse Avita eksjuhi Ly Aunaste, kes peab kohtus süüdimõistmise korral riigile tagantjärele ligi 15 miljonit krooni tulumaksu maksma.

Rahvaliidu vastuseis ja parlamendi suvise töö eripära kipuvad nurjama Reformierakonna ja Res Publica plaani võtta kiirkorras vastu presidendi veto saanud üüri piirhindu vabastav seadus.

Praktika näitab, et autokoolid võivad kasseerida klientide käest raha ka sõidutundide eest, kuhu õpilane mingil põhjusel ei ilmu või teatab liiga hilja soovist muuta sõidutunni aega. Ka eelmisel päeval ette teatamine ei pruugi olla piisavalt pikk aeg.

Tallinna vanalinna kaitsjana tuntud linnavolinik Tiina Mägi koostas vastukaaluks linnavara müüginimekirjale nimekirja majadest, mis peaksid linna omandusse jääma.

Postimees:

ZEN-kõnekaardi ostjatele suve lõpuni omavahelisteks kõnedeks piiramatult tasuta kõneaega lubanud Radiolinja muutis ootamatult kampaaniatingimusi, mis tarbijakaitseameti juhi hinnangul pole eriti eetiline käitumine.

Eesti Raudtee suurosaniku Baltic Rail Services (BRS) aktsionär Suurbritannia raudteefirma Jarvis plc müüs oma osaluse BRSis ligi 160 miljoni krooni eest teistele kaasaktsionäridele. BRS oli Jarvise kaasanud erastamisele tänu firma raudteealasele oskusteabele, et oma pakkumisele kaalu lisada.

Turismibürood ja Tallinna lennujaam on rahvast üleujutatud, sest vihmane ilm peletab puhkajaid hoolimata peagi algavast südasuvest päikest ja sooja välismaalt otsima.

Kui europarlamendi valimistel Eesti kuuest kohast kolm võitnud sotsiaaldemokraatide valijaist on tulemusega rahul 96 protsenti, siis mandaadita lõpetanud Res Publica valijaist moodustavad rahulolematud 74 protsenti.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing