AS Kohtla-Järve Soojus müüs Kohtla-Järve linna Järve linnaosa äritegevuse

06. juuli 2004, 09:53

AS Kohtla-Järve Soojus müüs täna Kohtla-Järve linna Järve linnaosa äritegevuse ASile Viru Õlitööstus.

Ettevõtete teatel omandas AS Viru Õlitööstus ASi Kohtla-Järve Soojus Järve linnaosa varad avaliku enampakkumiskonkursi käigus 30 250 000 krooni eest. Sõlmitud tehing hõlmab Kohtla-Järve linna Järve linnaosa ja Kohtla valla soojuse tootmise, jaotamise ja müügiga seotud vara.

?Klientide jaoks ei muutu omanikuvahetusega midagi,? ütles ASi Viru Õlitööstus nõukogu esimees Janek Parkman. ?Küttehooaeg algab tavalisel ajal ning soojusenergia hind on paigas juba varasemast ajast. Samuti ei muutu midagi töötajate jaoks - neile kes jätkavad Viru Keemia Grupi kollektiivis, jäävad kehtima kõik senised tingimused,' sõnas Parkman.

?AS Kohtla-Järve Soojus jätkab soojus- ja elektrienergia koostootmist olemasolevas Ahtme soojuselektrijaamas, samuti Ahtme ja Jõhvi varustamist soojusenergiaga,? ütles ASi Kohtla-Järve Soojus juhatuse esimees Toomas Niinemäe.

ASi Kohtla-Järve Soojus Kohtla-Järve linna Järve linnaosa äritegevuse müügi avalik enampakkumine kuulutati välja 4. mail 2004. a. Pakkumisdokumendid võtsid välja 4 ettevõtet: AS Fortum Termest, AS Viru Keemia Grupp, AS Askoterm ja AS Viru Õlitööstus.

ASi Kohtla-Järve Soojus aktsionärideks on Eesti Energia AS (59,2%) ja Kohtla-Järve linn (40,8%). AS Kohtla-Järve Soojus varustab kaugküttega Jõhvi linna, Kohtla-Järve Ahtme linnaosa ja Jõhvi valla elanikke, ettevõtteid ja organisatsioone.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing