DHL asus tollitavaid pakke kellaajaliselt kohale toimetama

07. juuli 2004, 10:33

DHL käivitas alates 1. juulist tollitavate pakksaadetiste määratud kellaajaks kohaletoimetamise, teatas ettevõte.

Seni on logistika- ja kullerfirmad Eestis pakkunud kellaajalist kättetoimetamist vaid dokumentsaadetistele, mida pole vaja tollida.

?Uus teenus on eriti sobiv ajakriitilistele saadetistele nagu näiteks mitmesugused varuosad, mille puhul võib kauba hilinemine põhjustada tõsiseid probleeme ja osutuda kulukaks,? lausub DHLi müügi- ja marketingijuht Salmen Shois.

Uus teenus kehtib kaupade transpordil Eesti ja kõikide teiste Euroopa Liidu riikide vahel, samuti saadetiste toimetamisel Norrasse, Sveitsi ning mitmesse Lähis-Ida ja Aafrika riiki. Pakid jõuavad kohale järgmise päeva kella 9:00ks või 12:00ks.

DHL on maailma juhtiv kullerteenuste ja logistikaettevõte, mis pakub lahendusi nii kiirkullerteenuste, õhu-, mere- kui ka maanteetranspordi alal. DHLi rahvusvaheline võrgustik hõlmab üle 220 riigi ja territooriumi ning enam kui 170 000 töötajat üle kogu maailma. Brüsselis paiknev DHL kuulub 100-protsendiliselt Deutsche Post World Net"ile.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing