Olemise talutav kergus

Lennart Beat 09. juuli 2004, 00:00

Teine algkoosseisu vokalist Paul Young (mitte SEE eestlaste 80ndate lemmik) suri neli suve tagasi. Projekti taga on Genesise kitarrist/bassist Mike Rutherford ja hitikogumikku arvestades on Rewired nende seitsmes plaat.

Tipplaul Over My Shoulder annab ikka veel hästi edasi ansambli kogu olemust.Meloodiline, pehme, lihtne ja kvaliteetne pop meeste enda generatsioonile. Nüüd siis ca 50ste auditooriumile ja üldse eriti neile, kellele sobis ka Genesis alates 80ndate teisest poolest. Lisades Phil Collinsi kõik võimed, saaks Rewired`ist Invisible Touch`i, ainult vähem tugevate lauludega. Samal ajal on siin kvaliteetsem laulutoodang kui Collinsi enda viimasel. Ei rohkem ega vähem kui 4 programmeerijat on bändi soundi meeldivalt kaasaegsemaks täiendanud, ent kõik on siiski turvaliselt nii nagu ennemuiste.

Niisiis pole võimalik Mike + The Mechanics`i viimases ürituses pettuda. Ka nõudlik maitse vajab puhkust.

Leidke õige aeg ja koht ning vähemalt mõnda aega ei mõtle te tõelise suve puudumisele.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:25
    Otsi:

    Ava täpsem otsing