Andris Feldmanis • 9. juuli 2004 kell 10:59

Citymarketi juuni käive kahekordistus

Keskole kuuluva Citymarketi käive kasvas aasta esimesel poolel 73%, eriti suur oli juuni kasv - 104%.

Citymarketi käive käive juunis oli 169 miljonit krooni, viimase kuue kuu käive 798 miljonit krooni.

Samuti Keskole kuuluva Säästumarketi keti käive oli juunis 219 miljonit krooni, mis tähendab 3,7% kasvu. Esimese poolaastaga kasvas Säästumarketi käive 10.5%, mis tähendab 1,2 miljardi kroonist käivet.

K-Rauta Eesti keti müügi kasv juunis oli 88 miljonilise käibe juures 11%. Eismese poolaasta tulemus paranes 26%, käive oli 437 miljonit krooni.

Kesko Agro Eesti käive kasvas juunis 10,7% võrreldes eelmise aastaga ja oli 89 miljonit krooni. Esimesel poolaastal oli Kesko Agro Eesti käive 493 miljonit krooni, võrreldes eelmise aastaga kasvas käive 33,5%.

Keskole kuuluvaid Citymarketeid on Eestis kuus, Säästumarketeid 45. Ehitus- ja kodukauba ketil K-rautakesko on Eestis viis müügiesindust ning põllumajandusmasinaid ja -tarvikuid müüval Kesko Agrol kolm.

Hetkel kuum