Elioni klient võitis reisi Ateena Olümpiamängudele

12. juuli 2004, 12:46

Elioni Kodupaketi klientide vahel välja loositud reisi kahele Ateena Olümpiamängudele võitis Võrumaalt pärit Eha Lillmaa, teatas ettevõte.

Lisaks võitsid kakskümmend klienti 5000-kroonised reisikinkekaardid.

Olümpiamängude reisi võitnud Eha Lillmaa saab lisaks ka kaks pääset kümnevõistlusele, kus on võistlustules ka Sydney olümpiavõitja Erki Nool. Reis kahele Ateena Olümpiamängudele loositi välja nende klientide vahel, kes tegid maikuu jooksul lauatelefonilt vähemalt 300 minutit Elioni arveldatavaid kõnesid ehk siis vähemalt 10 minutit päevas.

Lisaks reisile Ateena Olümpiamängudele loosis Elion välja ka kakskümmend 5000-kroonist reisikinkekaarti Hermann Reisidelt vabalt valitud sihtkohta. Reisikinkekaardid loositi välja nende vahel, kes kasutasid Elioni arveldatavaid kõneteenuseid maikuu jooksul üle 30 minuti.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing