Vihjemängud argadele eestlastele

Kertu Ruus 14. juuli 2004, 00:00

?Tere! Helistasite Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Ameti ehk PRIA automaatvastajaga vihjetelefonile. Peale helisignaali jätke teade. Selleks on teil aega kaks minutit,? kõlab numbrilt 737 1300 soe naisehääl. See on PRIA pakutud võimalus neile, kes tahavad teavitada eurotoetustega seotud pettustest.

Esimesel hetkel tundub, et vihjetelefon on midagi kadedatele ja õelatele eestlastele, kes juba NKVD ajal kaebamas armastasid käia. Aga järele mõeldes on see just õige asi, sest eestlased on nii magedad ja arad, et nad niikuinii oma nime all millegi vastu üles ei astu, kuna neil on hirm naha vahel ja nad tahavad igasuguste priadega suhteid hoida. Ma muidugi loodan, et PRIAl on tõsi taga. Sest rahandusministeeriumi kodulehel viib kaunilt kujundet link ?Aita riigil säästa! Teata raiskamisest? nüüd igatahes hoopis otse valitsuse kokkuhoiuprogrammi promomaterjalide juurde.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing